Inderdaad... en het is zo.  Een jaar waarin Corona opduikt en waar er beslissingen moesten genomen worden.  Een beslissing tussen ofwel onze winkel te Zonhoven ofwel onze bestellingen, maar beiden waren helaas niet meer combineerbaar.
Dus hebben we besloten om het roer om te gooien.  Met toch pijn in het hart hebben we onze winkel stop gezet en zijn de nieuwe uitdaging aangegaan.

Een nieuwe richting, een nieuw concept en vooral specialisatie.
Al 20j zijn we gespecialiseerd in rouwwerken en is onze tak in de trouw wereld nog steeds in stijgende lijn.  Het boeket gedeelte is iets waar we moeilijk afscheid van kunnen nemen omdat het gewoon in ons bloed zit. 

Het nieuwe concept is vooral gebasseerd op persoonlijkheid, kwaliteit en creativiteit en dat voor ieders budget.  

Persoonlijkheid
Nu we niet meer moeten focussen op de bedrijvigheid van een winkel kunnen we onze volledige aandacht richten op de klant.  Elke bestelling, groot of klein wordt persoonlijk benaderd door ons in te leven in de wensen en de verwachtingen van de klant.  Adviseren en begeleiden is immers wat we graag doen.  

kwaliteit
wie 't Zonnebloempje kent, kent zijn kwaliteit.  En dat is een hele belangrijke peiler geweest gedurende onze volledige loopbaan.  Of het nu gaat om een boeket, een rouwkrans, een bruidsboeket of eender welke opdracht, de kwaliteit moet goed zijn.
Hiervoor hebben wij een goed netwerk van kwekers waar wij rechtreeks aankopen.  Veilingen en groothandels proberen we zoveel mogelijk te vermijden.  Regelmatig rijden we met onze bus richting Nederland en bezoeken diverse kwekers.  Op deze manier kopen we bloemen die rechtstreeks uit de kast worden geknipt.  Verser kan gewoon niet, weken van plezier gegarandeerd

creativiteit
"kwaliteit gemaakt met creativiteit" is ons motto.  Naarmate we meer vrijheid krijgen in de keuze, zoveel te beter dat we onze creativiteit kunnen gebruiken.  Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we niet aan jouw wensen kunnen voldoen. 
"Uw wens is onze uitdaging".

Het doel van onze webshop is om de mens nog dichter bij kwaliteit te brengen en dit tegen een betaalbare prijs.  De bloemenwereld is een ware veldslag geworden waarbij er van elke hoek en kant  bloemen en planten worden aangeboden. Met maar 1 doel .... zoveel mogelijk bestellingen en het liefst zo goedkoop mogelijk.

"Ons gaat het niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit".
Je kan geen beter gevoel krijgen wanneer je hoort dat klanten lang genieten van hun bloemen.  Want het is en blijft een natuurlijk en vergankelijk product.

Uiteraard is het nieuwe concept nog niet volledig zichtbaar in onze webshop, maar hier wordt hard aan gewerkt.

Kan er alleen maar besteld worden via de webshop ?
Neen, helemaal niet !  Want dan missen we het persoonlijke. Wij ontvangen je ook graag ter plaatse op onze locatie in Bolderberg.  Hiervoor maken wij graag tijd voor je vrij.  Alleen is het niet in winkelvorm maar in ons werkatelier.

Bloemen zijn een passie, bloemen hebben een betekenis,
Soms heb je geen woorden nodig, maar vertellen bloemen het.

Daarom... zeg het met bloemen

Fleurige groetjes

't Zonnebloempje
 
  't Zonnebloempje     30-10-2020 00:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.